Modalități de plată

Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON folosind informațiile furnizate de către CLIENT în formularul destinat acestui scop. SENDGIFT nu răspunde de corectitudinea informațiilor furnizate de CLIENT pentru factură. În cazul în care plata se face prin card bancar, comanda va fi confirmata în momentul în care se va emite factura către CLIENT. Până în acel moment contravaloarea comenzii va fi blocată în contul CLIENTULUI nefiind transferată în conturile SENDGIFT.  

Plata cu cardul online: CLIENTUL va plati online cu cardul bancar.

Plata prin transfer bancar (ordin de plată), se face numai pe baza emiterii unei facturi proforme care va fi primită prin email. În acest caz, produsele vor fi rezervate în stoc timp de trei zile lucrătoare până la confirmarea plății de către bancă. Dacă plata nu este confirmată, rezervarea comenzii se va șterge din sistem. 

Plata ramburs: CLIENTUL va plăti agentului de curierat contravaloarea comenzii la primirea coletului. 

În unele situații care țin de politica interna de marketing, securitatea platilor și a livrarilor, SENDGIFT poate informa clientul că anumite comenzi se pot onora doar dacă se foloseste un anumit mod de plată. În cazul în care clientul refuză modalitatea de plată propusă, comanda se anulează fără nici un fel de obligație de ambele părți.

 Nu pot fi returnate produsele “Comenzi speciale” (produse personalizate sau confecționate la cerere). În cazul în care produsul returnat face parte dintr-o promoție/ discount/ pachet promoțional și în urma returului condițiile inițiale ale promoției nu mai sunt indeplinite, suma aferentă se va deduce din contravaloarea produselor returnate care urmează să fie platită clientului. 

Prevederile legilor care guvernează cumpărăturile online nu se mai aplică în cazul în care clientul se prezintă la sediul firmei ca să ridice personal comanda, chiar dacă aceasta a fost achizitionată de pe site-ul magazinului online pentru ca se considera ca produsul a fost verificat în momentul ridicării și acesta este în conformitate cu cerințele clientului.  

""